Illóolajok rezgése - pillangó

Légy te a pillangó…

… akinek szinte észrevehetetlen rebbenése is pozitív változásokat idézhet elő környezetében!

Az elmúlt másfél évben történt változásokra mindenki másképp reagál. Sokan érzik úgy, hogy feje tetejére állt a világ. Van aki vállalva felelősségét saját fizikai és lelki jól-létéért hittel és bizalommal néz a jövő elé. Aki viszont fél és bizonytalan, nála a biztos tudás hiányában „belső mozi” veszi át az irányítást, eluralkodik a félelem, szorongás és döntéseit a félelem vezérli.

Hogyan segíthetünk a félelemben, bizonytalanságban élő barátainknak, ismerőseinknek?

Gondolataink rezgései testünkre és lelkünkre egyaránt hatással vannak, befolyásolják közérzetünket és viselkedésünket. Amikor ezt felismerjük és tudatosítottuk magunkban, akkor gyökeresen változik meg életünk mert tudjuk, hogy pozitív gondolatainkkal közérzetünket, egészségünket javíthatjuk. Egy idő után azt is látjuk, hogy a mi pozitív gondolatainkra környezetünk is pozitívan reagál, pozitív kisugárzásunk környezetünkre is hatással van. Ha ilyen egyszerű, mi többet is tehetnénk másokért, mint békességet, örmöt, pozitív érzést sugározni mások felé?

Ha a lelkedben béke van, a testedben sem dúl háború

Mindenki abból képes adni, ami van. Ahhoz, hogy pozitiv energiákat, örömöt adjunk át, rendelkeznünk is kell ezekkel. Aki kifogyott az energiából az egyszerűen nem tud miből adni, ezért rendszeresen  fel kell töltekezni energiával.

Az ember egyetlen esélye újra együtt dolgozni a természettel, megerősíteni önmaga természetes egyensúlyát. Ahogy az asztal stabilitását négy egyformán erős lába biztosítja, egyensúlyunkhoz, harmóniánkhoz nekünk is négy életterületen kell egyformán erősnek lenni.

  • Testi-lelki egészségünk
  • Karrierünk (munka/vállakozás)
  • Pénzügyeink
  • Kapcsolataink (családi és párkapcsolat, társadalmi, közösségi kapcsolatok)

Már az ókorban ismert volt, hogy a fizikai test, az elme és a lélek érzékenyen reagál a tiszta illóolajok összetevőire. A Biblia több mint 200 hivatkozást, leírást tartalmaz illóolajokra, füstölőkre. Több helyen hivatkozik például a kerti izsópra, mert segít a belsőnk zűrzavarában rendet tenni., vagy a szantálfa olajára, amely a békesség, biztonság érzését támogatja.

Mióta az illóolajok használata életem részévé vált, saját magam megtapasztalásaiból tudom mennyire könnyedén mégis hatékonyan segítenek stresszes, feszült helyzetben is megőrizni elmém, fizikai testem és lelkem egyensúlyát. Nem fontos megérteni , megismerni egyesszenciális olaj működését, mert
amikor esszenciális olajat használunk testünk tudja mit kezdjen vele, mert egyensúlyba akarja hozni működését. 

Tapasztalatommal, tudásommal abban tudlak segíteni, hogyan vagy képes saját középpontodban maradni. megőrizni belső békéd akkor is, amikor körülötted minden zavaros, viharos.

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Verified by MonsterInsights