Holisztikus MLM üzletépítés

Üzletedben is gondolkodj holisztikusan

A siker és a karrier hajszolása is vezette oda a világot ahol most tart! Az elismerés utáni vágy, a gyors anyagi siker hajszolása szép lassan felemészti és “megöli” a lelket.

Ahogy az élet minden területén az üzletépítésben is fontos az egyensúly önmagunkkal és ügyfeleinkkel. A jövő üzletének alapja az általad közvetített érték, energia és tudás.

A holisztikus – teljességre, egészre törekvő – üzletépítő termékével, szolgáltatásával értéket teremt és örömöt közvetít ügyfeleinek. Személyisége, szolgáltatása, energiája hozzájárulás ügyfelei jól-létéhez. Azonban ahhoz, hogy meg tudd teremteni az egyensúlyt ügyfeleid, munkatársaid, üzleti partnereid és az üzleted között Neked kell egyensúlyban, önmagaddal összhangban lenni.

Amikor belső egyensúlyod megteremtetted, képes leszel az örömöt a flow-t választani. Tedd fel magadnak a következő kérdéseket:

  • Örömmel csinálom az üzletet?
  • Örömmel tárgyalok a partnereimmel?
  • Megadom az elismerést munkatársaimnak és önmagamnak?

Dolgozz magadon, hogy mindegyik kérdésre igennel tudj válaszolni! Ha úgy érzed elkadtál az üzleted építésében, nem találod az egyensúlyt, vegyél részt Üzleti családállításon! A transzgeneációs minták befolyásolják az életünket, a bennünk lévő aggodalmak visszatartanak attól hogy megvalósitsuk önmagunkat, vágyainkat.

A sikeres holisztikus üzletépítő minden nap könnyedén, örömmel építi az üzletét. Ügyfelei, munkatársai hálásak a vezető személyiségéért és az örömért, amit kapnak az üzlet által. A holisztikus üzletépítő által képviselt érték, a kisugárzott energia és öröm kiemeli a konkurensek közül, megszólítja, meghívja az ügyfeleket és az új munkatársakat.

Hallgass a szívedre!
Döntési helyzetekben sokszor az elme túlharsogja és a kétely eltántorítja a finom belső hangot és az akaratot. Ilyenkor is mindig az egyensúlyt keresd! Tedd a fókuszod és ezáltal az energiád abba az irányba, ami visszatérít a középpontba és csendesítsd el az elméd, hogy meghalld a finom belső hangod! Így leszel egyensúlyban, békében a döntéseddel. Minden nap minden percében higgy és bizz magadban!

Döntési helyzetben te melyik csoportba tartozol?

Young Living Feeling szett Érzelmi olajok
A Young Living érzelmi illóolajai támogatást nyújtanak, hogy jobb, értékesebb vezetővé válj, aki örömöt, nyugalmat sugároz.

Kezd hittel és bizalommal a reggelt, használd a Present Time illóolajat
A fül mögötti kis „dombra” és a csuklódra is kenj néhány cseppet, mond ki : Megengedett, hogy egy nekem járó minőségi életet éljek. Tudásomat tovább adhatom azoknak, akiknek erre szükségük van.
Harmony – amikor zaklatott vagy
3-4 cseppet dörzsölj a homlok, nyak, szívtájékra majd illatold a tenyeredből. és modd el hangosan: Békére találok szívemben, nem számít milyen élethelyzetben vagyok.
Forgivness – amikor megbántottál mást vagy magadat
Kenj a szíved környékére 2-3 cseppet miközben szavakkal is kimondod: Megbocsátok magamnak és mindenkinek mindenért, ami a múltban történt, akkor nem tudtam másképp tenni.
Release – amikor nehezen változtatsz a régi, megszokott módszereken
2-3 cseppet kenj a máj környékére, és mond ki hangosan: Elengedek, hitrendszereket melyek akadályozzák előre lépésemet.
Légy bátor! Fontos tárgyalás előtt a Valor illóolajjal határozottságod, önbizalmad erősítheted.
Cseppents pár cseppet a tenyeredbe és mélyen illatold be, majd kend a torkodra, mellkasodra. Mond el a következőt: Biztonságban és védelemben érzem magam. Megteszem a következő lépést, ami fontos számomra. Kiállok magamért.

Ha a tiszta forrásból származó, különleges minőségű Young Living illóolajokat szeretnéd megismerni, használni, vagy a holisztikus üzletépítő csapatunkhoz szeretnél csatlakozni, lépj velem kapcsolatba. Nyitott szívvel várok minden érdeklődőt!



Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Verified by MonsterInsights