Változás folyamata

Nem válság hanem váltás!

Az elmúlt napokban életünk minden területén hatalmas változások történtek. Olyan változások, amelyeket legtöbben el sem tudtunk képzelni pár hete. A magam részéről már egy hét alatt is nagyon sok pozitív változást tapasztalok a hétköznapjainkban, az emberek viselkedésében, a keződődő összefogásokban, egymás támogatásában.

Ti mit gondoltok? Válságba kerültünk vagy változás kezdődött?

A változás segít abban, hogy minőségibb, szeretettel telibb életünk legyen, azonban ezt nem adják könnyen. Aki felkészült testileg, lekileg az előnyben van és segítséget tud nyújtani az ébredezőknek.
Bízok abban, hogy a helyzet elmúltával többen lesznek akik béke időben is odafigyelnek fizikai és lelki énjükre. Elkezdik tisztelni magukat, lassítanak, átértékelnek és 100%-ban felelősséget vállanak önmagukért. Tudom, hogy ez nem sikerül egyik napról a másikra, azonban aki meghozza a döntését, annak rengeteg segítség áll rendelkezésére, többek között a tiszta forrásból származó terápiás illóolajok.

Az elmúlt napokban olyan mértékben növekedett a Young Living rendelések száma, amire nem számítottunk. Ez örömmel tölt el. Mi lenne, ha a vész elmúltával is megmaradna az igény önmagunk tiszteletére, védelmére? Ha a most használt praktikák a mindennapjaink részévé válnának? Ha lenne minden háztartásban néhány alap terápiás olaj, diffúzor és rendszeresen használnánk? Ha a chipsek, üdítők árát egészségünket, jól-létünket támogató termékekre fordítanánk?

A változás elkezdődött a mi kommunikációnkban is. Mostantól kevesebb személyes találkozón és több online megjelenésben mondjuk majd el a terápiás olajokban rejlő lehetőségeket. Képzéseket, beszélgetéseket tervezünk.

Várok mindenkit, aki nyitott a változásra, ehhez egy jelzést kérek, hogy meg tudjalak hívni a következő online beszélgetésünkre.

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Verified by MonsterInsights