Szabadság? Elköteleződés?

A belső szabadság amikor tudjuk, van pár biztos pont amelyek akkor is ott vannak amikor mi éppen nem, amelyekre számíthatunk és amelyek számíthatnak ránk.
Vagy akarok valamit, vagy nem. Ha igen, akkor ott vagyok teljes valómmal, és bizalmat szavazok a célomnak, elköteleződöm. Elindulni a legnehezebb, de amint megteszed, meglesz az ajándéka is.

Ha megteszed az első lépést, az út is feltűnik előtted (Rúmi)

Az elköteleződés segít abban, hogy olyan személyiséggé váljunk, aki egységben van a céljával, tudja mihez tartani magát, az út kacskaringói ellenére sem veszti el célját, segít hinni és segít cselekedni.

Tudnod kell, melyik kikötő felé tartasz, mielőtt be akarnád fogni a jó szelet, mely odarepít. (Seneca)

Az elköteleződés szabadságot hoz a célodhoz vezető utad során, mert feloldoz a variálás, agyalás, válogatás alól.

Te már tudod, hova szeretnél elérni? A miértre is tudod a saját válaszod? Keresed az eszközt, ahogyan ezt el tudod érni?

Ismerj meg bennünket! Holisztikus csapatunk és a Young Living esszenciális olajai eszköz lehet céljaid elérésében.

A Young Living illóolajok az életvezettetésben tudnak segíteni. Az ember általuk kezébe tudja venni azt a fajta irányítást mellyel elméjét a helyes elképzelésekhez segíti, érzelmeit kiegyensúlyozottabbá teszi.
Holisztikus csapatunkban pedig segítünk egymásnak a kiteljesedéshez vezető úton céljaink elérésében.

Te már megfogalmaztad saját célodat és a megvalósításhoz vezető utat, eszközt keresed? Keress bátran és egy tea mellett tudj meg többet rólunk!

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Verified by MonsterInsights