A te lelked milyen dallamot játszik?

Elgondolkoztál már azon, hogy az „Ép testben ép lélek” mondás tökéletes tükörképe korunk materialista szemléletének? Az eredeti mondás viszont így szólt: „Ép testet ad ép lélek”.
Gyökeresen eltérő üzenet, egy egészen más világkép, amely mindent más megvilágításba helyez. Túlmutat azon a szemléleten, hogy döntően a testi síkon értelmezzünk mindent. Lehetetlen figyelmen kívül hagyni a lelki-szellemi, gondolati-érzelmi hatásokat, melyek meghatározzák a fizikai test működését. Testi-lelki-szellemi egységben, holisztikus szemlélettel kell az embert értelmezni, ha szeretnénk az egészségünket megőrizni vagy visszanyerni!

„Ha a lelkedben béke van a testedben sem dúl háború” (Dr. Darnói Tibor). Mert minden betegség háború, s a szervezet minden erejével azon küzd, hogy a pusztító csatározások mellett is fenntartsa a normál működését. Rajtunk múlik, hogy ehhez milyen támogatást adunk.

Hangold érzelmi aromaterápiával a lelked dallamát!

A testi egészség mellett ma már egyre többször beszélünk érzelmi egészségről, jóllétről is. Sokan futnak, járnak edzőterembe vagy más sporttal támogatják fizikai testüket, ez nagyon fontos. De mi van a lelkeddel? Milyen dallamot dúdol?
A hétköznapok kihívásai stressz, félelemek, örökölt traumák megbillentik az érzelmi egyensúlyt. A test, a lélek, a tudat egymástól elhangolódása leronthatja fizikai egészséged. Ahogy testünknek úgy a lelkünknek is időnként tisztító kúrára van szüksége.

 A stressz és a szorongás, a félelem, a szomorúság vagy a bánat csillapítására, vagy a düh és a harag enyhítésére, az illóolajok természetes és biztonságos módja az érzelmi tisztításnak.

Amiben segíthetek

Az illóolajok segítségével blokk-térképet állítunk fel az elakadásod okáról. Javaslatot adok arra, hogyan építsd be hétköznapjaidba a megfelelő terápiás illóolajokat, hogy az elakadást okozó blokkokat képes legyél feloldani. Az illóolajok segítségével képes leszel magasabb minőségű testi-lelki-szellemi minőségben élni az életed és megérkezni abba az állapotba, amely leginkább szolgálja célodat.

Amennyiben a konzultáció alapján szeretnéd otthon elkezdeni az érzelmi aromaterápiát, és ehhez a Young Living illóolajokat megrendelni, segítek számodra leggazdaságosabb megoldással beszerezni.

A terápia során is folyamatosan egyeztetünk a tapasztalatokról, változásokról.

Verified by MonsterInsights