A Young Living cég Essential Rewards törzsvásárlói programjában minden egyes hónapban gáláns ajándékokkal köszöni meg bizalmadat, elkötelezettségedet.
Az ajándékok 120, 190, 250,350,450 PV pont eléréséhez kötődnek és a rendelésed PV értéke alaján automatikusan megkapod, így még izgatottabban várod majd a csomagod megérkezését és az új olajokkal magasabb szintre tudod emelni életminőségedet.

Olvass még többet az előnyökről, amellyel az ingyenes és kötelezettségmentes törzsvásárlói regisztráció jár.

2023 szeptemberi promóció

Miután a nyár melege enyhült, a szeptember az újrakezdések évszaka. Itt az ideje, hogy sebességet váltsunk, új célokat tűzzünk ki, és befogadjuk a megújulást.
Fedezd fel az erőt adó illatokat és élénkítő termékeket szeptemberi PV promóciónkban, amelyet úgy állítottunk össze, hogy támogasson téged az átalakulás és a növekedés útján.

• EndoFlex 5 ml – A mentolosan friss fodormenta, a zsálya, a geránium, a mirtusz, a szerecsendió és a német kamilla meleg jegyeivel egészül ki. Tartsd magadnál ezt a csodaolajat, hogy bátorítást kapj, amikor új utakra lépsz.
• SARA 5 ml – Élvezd a finom rózsa, az édes jázmin és a ragyogó ylangylang nyugtató illatát ebben az átalakító, megújulással teli évszakban. Adj néhány cseppet a testápoló olajokba és szérumokba, hogy fokozd az öngondoskodás pillanatait.
• Morning Start Bath & Shower Gel – Ébreszd fel érzékeidet a Morning Start Bath & Shower Gel élénkítő illatával. Kezdj minden napot motiváltan és inspiráltan, hogy elmerülj az ősz szépségében és bőségében.
• Vetiver 5 ml – Fokozd az ősz élményét a Vetiver földes és földelő illatával. Keverd össze más olajokkal, hogy olyan személyes parfümöt hozz létre, amely megtestesíti az átalakulás esszenciáját, és befogadja az évszak szellemét.
• Common Sense 5 ml – Finoman lélegezd be a Common Sense édes, virágos illatát, amely segíti a földelést, a tisztánlátást és támogatja a kiegyensúlyozott döntéshozatalt az elmélkedés és a meditáció pillanataiban.
• Wings 5 ml – Kenj néhány csepp Wings olajat a csuklódra, és hagyd, hogy ez a felemelő, egyedi illat inspiráljon az önfelfedezés, az új élmények felvállalása és az új magasságok elérése felé vezető úton.

Verified by MonsterInsights