Csatlakozz az Essential Rewards hűség programhoz. Későbbikeben bármikor dönthetsz úgy, hogy szünetelteted, megszünteted a csatlakozásod, de fontos tudnod, hogy az ajándék termékekkel a havonta rendszeresen rendelő tagjait jutalmazza meg a Young Living.

Az Essential Rewards rendelésekkel hónapról hónapra gyűlnek a levásárolható jutalom pontjaid (Rewards Points), valamint 3, 6, 9, 12  folyamatos hónap után ajándék olajokkal lep meg a Young Living.

Negyedéves ajándékokra jogosulsz, ha folyamatosan, minden hónapban minimum 50 PV rendelést adtál le. Hogy mit jelent számokban? Egy példa az első 6 hónap rendeléseire.

A példából látszik, hogy havi 60-65 euró (+ 6,25 eur szállítási költség) ráfordítással a félév végére összesen a havi rendeléseidnél nagyobb értékben, jutsz ajándék termékekhez.

További ajándékok kerülhetnek automatikusan a rendelésedhez, mert minden hónapban új Essential Rewards promóciót hirdet a cég.  A havi promóció ajándékai 120, 190, 250,350,450 PV eléréséhez kötődnek. Az aktuális ajándék termékeket itt mindig megtalálod.

Verified by MonsterInsights