te melyik szamócát választanád

Zamatok és illatok

Szinte egész évben vehettünk csodásan ránk mosolygó hatalmas szemű szamócát melyet valahol hatalmas üvegházban megtermeltek. Én az ilyen szamócának nem érzem a zamatát, illatát.
A magyar szabadföldi de méginkább az erdőben szedett erdei szamóca illatát már messziről érezni és mennyei a zamata. Az erdei szamóca növekedése közben jól erzi  magát, olyan körülmények közt nevelkedett, hogy a legjobbat tudta kihozni magából.

Az illóolajok illatát, esszenciáját, minőségét is növekedésének körülménye határozza meg: a talaj összetétele, típusa, az éghajlati körülmények, a földrajzi fekvés, a tengerszint feletti magasság, a növény életkora, az illóolajtartalmú növényi rész gyűjtésének időpontja, a gyűjtés körülményei. Pont úgy, ahogy a szamóca zamatát, úgy az illóolaj illatát, minőségét is a növény jól-léte adja.

Mitől különlegesek a Young Living illóolajok?

A Young Living illóolajok esszenciájukat, illatukat, hatásukat mind annak köszönhetik, hogy a Seed to Seal technológia által jól-létben születtek.

Young Living Seed To Seel minősítés

Magok
A Young Living szelektálja a legértékesebb fajokat és alfajokat a maximális illóolaj tartalom és potenciál elérése érdekében. Ezek olyan magas minőségű magokat jelentenek, amelyekből kiváló palánták növekedhetnek. Az elvetett magok mind gyom- és rovarirtó- szertől mentesek.

Talaj
A Young Living kiváló minőségű, organikus, nem szennyezett talajt és vizet használ a maximális és tiszta növekedési feltételek eléréséhez.

Betakarítás
A betakarítást mindig ahhoz az időponthoz, napszakhoz igazítják, amely a
legelőnyösebb illóolaj termelést teszi lehetővé az adott növény esetében és amely a legjobb hatást gyakorolja a végtermékre.

Lepárlás
Mindig személyes kontroll alatt a történik. Kombinálja a legmodernebb technikákat az ősi eljárásokkal annak érdekében hogy az eredmény egy összetételében rendkívül gazdag esszenciális olajat eredményezzen.

Ellenőrzés
Valamennyi elkészült illóolaj minősítésen megy keresztül. A minősítés során meggyőződnek arról, hogy a csomagolásra kerülő olajok megfelelnek a nemzetközi előírásoknak és megőrzik mindazokat a természetes bioaktív anyagokat amelyek a növényekből származnak.
Minden illóolajat 9 alkalommal tesztelnek, ehhez igénybe vesznek független laboratóriumokat, méréseket is.
Amikor egy illóolaj nem felel meg a magas minőségi követelményeknek, azokat a kozmetikai ipar számára átadják.

Palackozás
Laboratóriumi körülmények között ultraviola sugárzás védelemmel ellátott üvegekbe töltik az illóolajokat.

Ha nyitottsággal, szeretettel fordulsz az esszenciális olajok felé és szeretnéd megtapasztalni a Young Living olajokban rejlő különleges esszenciát, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!

Kiegészítés (2020.06.08)
Szinte az írásommal egyidőben osztotta meg Kaló Jenő is a szamóca kapcsán felmerült gondolatait, érzéseit. Kaló Jenő asztrológus többi videóját is ajánlom mindenki figyelmébe, mert egyszerű de nagyon bölcs gondolatokat oszt meg velünk.

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Verified by MonsterInsights