Biztonság és szeretet – illóolajok gyereknek

Mindig van kéznél egy-két kedvenc illóolajad azokra a pillanatokra, amikor az élet feladatokkal, kihívásokkal szembesít, de bizonytalan vagy, hogy gyerekeid számára is megfelelőek? A Young Living KidScent ® család mindegyike gyermekek számára biztosnágos illóolajok keveréke. Így a Little Oilers készlet illóolajaival biztonságosan támogathatod gyermekedet a mindennapi kíhívások során. A készlethez ingyen megkapjátok a tüneményes Bagoly diffúzort.

Mit tartalmaz a Little Oilers készlet?

  • Feather the Owl – Bagoly diffúzor
  • KidScents® DreamEase – 5 ml – Édes álmok illóolaja
  • KidScents® Refresh – 5 ml – Légutak illóolaja
  • KidScents® TummyGize – 5 ml – Nincs többé pocakfájás
  • KidScents® KidCare – 5 ml – Sebek és kisebb vágások esetén használható
  • KidScents® GeneYus – 5 ml – Tanulj könnyedén!
  • 2 db roller feltét, amellyel kényelmesen adagolhatók az illóolajok
  • Ajándék ebook az illóolajok leírásával

Bagoly díffúzor

Vidám megjelenésével a kisgyerekek és tinik szobájának is kedves színfoltja. 10 különböző szín- és öt különböző hangbeállítás, éjszakai fény funkciói miatt örömmel használják. Legyen szó éjszakai alvásról, téli meghüléses, vírusos időszakról vagy nagyobb gyerekeknél a tanulásra koncentrálásról, néhány csepp Young Living KidScent illóolajjal könnyen és szelíden tudod gyermeked hétköznapjait támogatni.

KidScents® DreamEase

Néha a kicsik egyszerűen nem akarnak lefeküdni. A KidScents® DreamEase segíti egy izgalmas nap végén is a lazítást . A levendula édesen nyugtató illata, a muskátli és római kamilla aromája könnyebbé teszi az ellazulást, megnyugvást, nyugodt, pihentető alvást.
Szóval, miután túlvagytok az öleléseken, szörnyellenőrzéseken, utolsó meséken vedd elő a DreamEase olajat egy békés küldetéshez álomországba. Vidd fel gyermeked talpára vagy masszírozz néhány cseppet a mellkasára, eseteleg tedd a bájos Bagoly díffúzorba, hogy éjszakai fénnyel és fehér zajjal biztosítsa a nyugodt, pihentető éjszakát.


KidScents® Refresh

Pihentető, gyengéd keverék, közvetlenül felvihető a mellkas vagy torok tájékra. Aromája az egészség és a jólét érzését hozza elő miközben segít a légutak diszkomfort érzésének feloldásában is. A természetes, pihentető, nyugtató illat segíti a nyugodt, ellazult légzést .

• Gyengéden masszírozd közvetlenül mellkasra vagy a torokra
• Használd aromaterápiás módon, hogy gyermeked belélegezze a nyugtató illatokat. Hívd segítségül a Bagoly diffúzort!
• Alkalmazd lefekvés előtt, így megnyugtató légkör támogatja a pihentető alvást.

KidScents® TummyGize

Nyugtató, ellazító keverék, amely a kis pocakra is alkalmazható. Masszírozz finoman 2-4 cseppet közvetlenül a fájós pocakra. Hígítás nem szükséges.

KidScents® KidCare

A keverékben található olajok mindegyike az egészséges bőr érdekében került kiválasztásra. A Teafa és Elemi illóolajok tisztító tulajdonságukról ismertek és támogatják az egészséges bőr megjelenését. A balzsamfenyő és a hinoki pihentető aromái földelő, nyugatót hatásúak. Vedd elő ezt az olajat, ha gyermeked kisebb sérülését, horzsolt, vágott sebeit kell megnyugtatni, kezelni. Meglátod milyen hamar elfogynak a könnyek és gyógyulnak a sebek.

KidScents® GeneYus

Néha a fiatal elméknek is szükségük van egy kis segítségre. Amikor eljön a tanulás ideje, félre kell tenni a játékokat és az iskolai munkára kell koncentrálni. A KidScents® GeneYus elősegíti a tisztánlátást, éberséget. Kellemes, nyugodt illata segít a kicsinek kikapcsolni a zavaró tényezőket és a házi feladatra összpontosítani.
A földes illat elősegíti a tisztánlátást, örömmel telivé teszi a tanulási időt.

A csomag ára – mennyit is tudsz így megtakarítani?


Kérdésed van az illóolajokról?
Keress elérhetőségeimen vagy tedd fel kérdésedet! Tapasztalatommal, tudásommal abban tudlak segíteni, hogyan használd az illóolajokat .

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Verified by MonsterInsights