Farmlátogatás felismerésekkel – emlékezés D. Gary Young -ra

Ma egy különleges helyen, Budajenőn a Patikakertben jártam interkatív kertlátogatáson, farmlátogatáson.

A Patikakert megálmodója és tulajdonosa Dr. Tkacsik Márta nyilt napon mesélt a kert történetéről, küldetéséről, viziójáról. Elmondta

  • Hogyan termesztik a gondosan kiválogatott pirosbogyós gyümölcs fajtákat, hogy azok a legmagasabb minőséggel, beltartalmi értékekkel rendelkezzenek?
  • Hogyan gazdálkodnak fenntartható módon, együtt élve a természettel?
  • Hogyan szüretelik a több millió bogyót kézzel mindig a legszebb, legérettebb állapotában és válogatják szét a levelektől, hogy a hatóanyag tartalom a legmagasabb legyen?
  • Milyen technológiákkal állítják elő a magas minőségű, beltartalmú táplálékkiegészítőket?
  • Milyen motivációt ad a közös szüreti munka a környékbeli gyerekeknek?

Megdöbbentett, mennyire hasonlók a Patikakert és a Young Living farmok által képviselt értékek, és mekkora a hasonlóság Dr. Tkacsik Márta és D.Gary Young gondolatai, filozofiája között.

Minden Young Living tanácsadót inspirál D. Gary Young, a cég alapítójának élete. A héten három éve, hogy Gary nincs közöttünk, így nekem már nem is lesz lehetőségem találkozni vele, de hálával és büszkeséggel tölt el, hogy itt Magyarországon is vannak akik hasonló szenvedéllyel, elkötelezettséggel, tiszta szívvel osztják meg tudásukat és ezzel másokat is egészségük megőrzésére, életük átalakítására ösztönöznek.

Köszönöm Márti az értékes tudást, amit ma megosztottál velünk!

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Verified by MonsterInsights