Young LIving szúnyogriasztó

Szúnyogok elűzve

Home-office idején terem helyett kerti tavunk partján indul a nap. A szúnyogok viszont már hajnalban támadásba lendülnek, nálam azonban nincs szerencséjük. Víz, kevés alkohol és pár csepp YL Purification illóolajból készült permet távol tartja őket. Vízparton, erdőben kihagyhatalan a hátizsákból.

A Young Living Purification illóolaj megtisztítja, fertőtleníti a levegőt, semlegesíti a kellemetlen szagokat. Illata elriasztja a szúnyogokat, kullancsokat. Fertőtleníti és nyugtatja a különböző csípéseket.

Mit tartalmaz a YL Purification illóolaj?
Citronella
Indiai citromfű
Rozmaring
Teafa
Levandin
Mirtusz


A tornával induló napokon a Young Living AromaSiez illóolaj szintén a reggeli rutin része. Bazsalikom, Majoranna, Levendula, Borsmenta, Ciprus illólajok keveréke alkotja, intenzív mozgás elött használva javítja a keringést, enyhíti a merev, gyulladásban lévő, sérülésből fakadó izomfájdalmat, felkészíti az izmokat, hogy optimálisabban működjenek.

Young Living és közösségünk által TE is megismerheted, megtapasztalhatod a természetes élő energiákkal testünk és lelkünk stabilitását támogató esszenciális olajokat. Várunk Téged is, ha nyitottsággal fordulsz a testet-lelket támogató természetes lehetőségek felé.

Ha a lelkedben béke van, a testedben sem dúl háború (Dr. Darnói Tibor)

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Verified by MonsterInsights