A bőség zavarában nehéz a döntés – segítek eligazodni

Aki szeretne mélyebben megismerkedni az illóolajokkal, elegendő tudással rendelkezni, hogy átgondoltan tudjon dönteni, milyen illóolajat vásároljon, az első és legfontosabb ismerni, milyen minőségi kategóriákba sorolhatók az illóolajok és miért.


Cole Woolley, PhD illóolaj szakértő, 40 éve az illóolajok tudományos hátterét kutatja. Magyar felirattal is nézhető pár perces videójában egyszerűen mutatja be az illóolajok minőségi besorolását.

1. Valódi – 100% tiszta, organikus 2. Manipulált – természetes + természetes keveréke
3. Parfüm – szintetikus + természetes
4. Szintetikus – 100% szintetikus

Egyszerű minőség teszt

A képen két üveg Blue Tansy illóolajat hasonlítunk össze. A bal oldali átlagos, bolti, a jobb oldali a Young Living illóolaja.
A bal oldali üveg nyilvánvalóan sokkal világosabb színű, de látod a külső gyűrűt?
A gyűrű az illóolajhoz hozzáadott kémiai töltőanyagokból áll. A töltőanyagokat azonban nem tüntették fel az összetevők között, mert nem kötelező. Sőt! A „szabályozók” így is engedik 100%-os tisztaságú bio-olajként forgalmazni!
A jobb oldali illóolaj annyira tömény, hogy a fedélen keresztül „vérzett”. Mélykék, homogén foltot hagyott, mert tiszta, vegyszerektől mentes.
Arra bíztatlak, ne vásárolj olcsó illóolajat a multik polcairól, mert nem tudhatod, hogy mit is kapsz valójában a pénzedért. Nem tudod, hogy használatakor milyen anyagot lélegzel be vagy használsz a bőrödre, ami pillanatok alatt az agyba, tüdőbe majd a véráramba és a sejtjeidbe kerül.

Ahol minden illóolaj valódi – 100% tiszta, organikus minőség

 Jelenleg nincs terápiás szabályozás az illóolajokra. A parfüm- és aromaipar, az illóolajok legnagyobb vásárlója, az AFNOR irányelveket alkalmazza, amely csak minimális százalékos koncentrációt határoz meg és az illóolajok akár több száz összetevőjéből csak 3-10 vegyületéhez, így a legtöbb terápiás vegyület teljesen hiányozhat, miközben az illóolaj továbbra is megfelel az AFNOR szabványoknak. 

Ezért a terápiás minőségű illóolajokra vonatkozóan. D. Gary Young kidolgozta az AFNOR szabványnál jóval magasabb minőségi elvárásokat a Young Living Seed To Seel szabványát.

A Young Living Seed To Seel minőség nem marketing hanem napi követelmény és biztosítja, hogy minden üveg Young Living illóolaj 100% tiszta, organikus minőség.

Legyél Te is tagja a Young Living közösségnek, és rendelj 24%-os kedvezménnyel!

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Verified by MonsterInsights