Mindannyian kötéltáncosok vagyunk

Mindig ámulatba ejtenek a hivatásos kötéltáncosok, akik imponáló magabiztossággal sétálnak, esznek, isznak, ülnek le a számunkra hihetetlenül vékonynak tűnő kötélen. A tökéletes fizikai és szellemi egyensúly birtokában mi is hasonló magabiztossággal mozoghatunk vagy végezhetünk sok más mutatványt az életünkben, hétköznapjainkban.

A test, a lélek és a szellem adja az egészséget, a boldogságot és a békét az életedben. Amikor felborul az egyensúlyuk, akkor egy idő után megjelennek a lelki majd a a testi tünetek.

Ép testet ad ép lélek.

Ha a negatív érzések sokáig fennállnak, akkor képesek konkrét fizikai tüneteket produkálni vagy betegséget kialakítani. A magyar nyelv kifejezőkészsége gyönyörű, hiszen visszatükrözi lelkünk problémáinak fizikai kivetülését. A „nem tudja megemészteni a problémát” vagy „megszakad a szív és még sok népi mondás mögött őseink ismerete, tudása rejlik

Saját bőrünkön érezzük, hogy megbomlott a természet rendje. Ipari körülmények között tenyésztett állatokkal és termesztett növényekkel, iparilag előállított élelmiszerekkel etetjük testünket. Lelkünk ‘tápláléka’ a médiából sugárzott megfélemlítés, a mindennapos stressz helyzetek.

Az ember egyetelen esélye megtanulni újra együtt dolgozni a természettel, megerősíteni önmaga természetes egyensúlyát, hogy ne veszítse el a harcot. Sok ezer év óta ismert, hogy illóolajok segítségével reakciók válthatók ki az emberi testben. A fizikai test, az elme és a lélek is nagyon érzékenyen reagál az illóolajok összetevőire . 

A Young Living terápiás illóolajok testünk és lelkünk egyensúlyát támogatják. Segítenek hétköznapjaink kötéltánc mutatványait sikerrel bemutatni.

Amikor esszenciális olajat használunk testünk tudja mit kezdjen vele, mert egyensúlyba akarja hozni működését. Ami túlműködik azt visszafogja, ami alulműködik azt erősíti.

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Verified by MonsterInsights