Esszenciális olajok előnyei home-office-ban

Home-office kihívásai

Nagyjából félszáz napja tart a ‘karantén’. Mindenki máshonnan indult és mindenki máshova érkezett mostanra, mindenki új tapasztalásokat szerez. Aki korábban is a saját ‘helyén’, önmaga középpontjában volt, az könnyebben veszi az mostani akadályokat is.

Akinek az új helyzettel a nyakába szakadt a home-office, a home-shool a home-work, azaz egyszerre dolgozik otthonról, tart órát a gyerekeinek és végzi a házi munkát…nincs könnyű dolga. Ahány ember annyi helyzet, kihívás, új feladat.

Saját megtapasztalásom és az új Working from Home Kit csomag is újabb megerősítés, hogy az illóolajok használata egy olyan életmód, amely megoldásokkal támogat az élet különböző helyzeteiben. Az esszenciális olajokhoz bizalommal, biztonsággal fordulhatsz minden élethelyzetben.

Akik már régóta használnak illóolajokat, határozottan tudnak a számukra megfelelő olajhoz nyúlni.

Akik még tanácsatlanok, azok számára új, három olajból álló Working from Home Kit csomagot állított össze a Young Living cég. Mindhárom olaj segít az otthon dolgozás elakadásaiban.

  • Brain Power– elősegíti a mély koncentrációt, növeli a mentális potenciált
  • Highest Potential – Fokozza az elme működését, arra késztet, hogy összfoglaljuk gondolatainkat, mentális energiánkat
  • Motivation – segít legyőzni a félelmet és halogatást.
Working From Home Kit #33483

Young Living webáruházból ingyenes regisztráció után egyszerű, bankkártyás fizetéssel bárki rendelhet kötelezettségek nélkül.

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Verified by MonsterInsights