Young Living Essential Oils & Emotions

Legyünk végre önmagunk

A mostani helyzet sok mindenre tanít. Mindenkit. A kérdés csak az, ki az aki él a most kapott lehetőséggel és az új helyzetből tanulva előre lép.
Bizom abban, hogy sokan folytatják úgy az életüket, hogy elkezdenek felelősséget vállani saját magukért, gondolataikért, egészségükért. Sokan veszik észre végre a médiából áradó hamis, önmaguknak is ellentmondó információk helyett mennyivel jobb a saját „józan paraszti” eszükre hallgatni. Mennyivel jobb, ha kevesebbet kell az egészségügyre bízni saját életüket, egészségüket, jól-létüket és a felelősséget nem hárítják át az orvosokra.

Kezdjünk el tudatosan élni és magunkra figyelni!

Ha úgy érzed, ebben a zűrzavaros világban nehéz tudatosan, önmagadért felelősséget vállalva, érzelmi stabilitásban élni válassz a Young Living csodálatos érzelmi olajaiból! Használd bátran otthonodban diffúzálva bőrödbe, csakrákra dörzsölve vagy akár parfümként.

Sacred Mountain
Olyan érzést ad, mintha egy csodás erdő fáinak védelmében lennél. Az olaj egyik összetevőjét a Black Spruce olajat a Young Living Brit Columbiában található farmján termesztik ahol az Aurora Borealis különleges energetikájával töltödött és ezzel az eneriával támogat Téged. Ha a Sacred Mountain olajat használod, biztonságban érzed magad.

Release
Segit elengedni a ránk zúduló érzésekből, helyzetekből azokat amire nincs szükségünk. Nem ragadnak ránk a külvilágból helyzetek, érzések amelyek nem bennünket szolgálnak, nem fontosak számunkra.

Valor
Erősíti a bátorságot, hogy kiálljak magam mellett és megtegyem azokat a lépéseket, amelyeket meg kell tennem. Segít a jelenbe kerülni.
A Valor összetevőihez hasonló olajokat használtak a római katonák a harc előtt, hogy megállíthatatlannak érezzék magukat.

Ha szeretnél még több Young Living érzelmi olajat megismerni, nézd meg az 1. Esszenciális konferenciánkról Németh Bernadett és Holczer Brigita előadását!

Ha pedig ezeket a különleges illatokat meg szeretnéd tapasztalni, keress bátran vagy a Young Living webáruházból ingyenes regisztráció után egyszerű, bankkártyás fizetéssel megrendelheted.

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Verified by MonsterInsights