Tudatszintünk emelése szakrális illóolajokkal

Vannak növények, amelyek illatukkal, magas rezgésükkel segítenek felfelé kapcsolódni és megtalálni azt a belső egyensúlyt, harmóniát ami testünket szakrális, természet analóg rend szerint működteti.

A szakrális növények és illóolajaik minden ősi kultúrában jelen voltak és a szakrális kapcsolat kiváló eszközei, melyeket azért kaptunk a teremtőtől, hogy segítsen megtalálni az utat a harmóniához, amely által testünk és elménk magasabb minőségben, szakrális, természetazonos RENDben képes működni

Amikor egy szakrális növényt vagy a belőle nyert tiszta illóolajat illatolunk, a növény hatóanyagai a rezgésük által interakcióba lépnek agyi hullámainkkal ezáltal segítenek magasabb szintre emelni a tudatosságunkat, megerősítik spirituális erőinket és kapcsolódásainkat. A növény rezgése, illata segít, hogy vezetést kapjunk a belső utunkhoz.

A szaglás az egyetlen érzékelés, amelyhez nem kötődnek illúziók.

Csodás virágok illat nélkül? Mérgező kellemes illatok?

  • A mai virágok a szinek, formák szépségére lettek kitenyésztve és nem fontos a virág illatanyaga. Ezáltal pont az eredeti feladatát, tudását vették el a növényektől. Hiába viszel haza egy csokor rózsát a boltból, a látás illúzióját élvezheted de különleges magas rezgését nem.

Óvatosan a fillérekért árult illóolajokkal, mert nagy valószínűséggel szintetikusak és ezért veszélyesek.

A parfümök is a profit áldozataivá váltak. Ma egy 150 dolláros parfümbe mindösszesen 6 dollárnyi (!) illatanyagot tehet a parfümőr. A legendás Chanel No. 5 volt az első olyan parfüm, ahol már domináns a szintetikus illatanyag.

Kizökkent és támogat

A jelenlegi és előttünk álló változásokat akkor tudjuk belső békével megélni, ha képesek vagyunk befogadni az új paradigmákat. Ehhez pedig a tudatosságunk, tudatszintű emelése nélkül esélyünk sincs. Ennek egyik feltétele a megemelkedett rezgésszám. 

A tiszta, magas rezgésű esszenciális illatok, illóolajok kizökkentenek „kényelmes” közegükből. Az illat által közvetített frekvencia, érzés ugyanis segít, hogy ingerenciánk legyen keresni a kapcsolatot fölfelé és ne csak a paradicsomi létben fürdőzzünk kényelmesen. Ezáltal tudunk lépésről lépésre tudatosabbá válni.

Mindig keresd azokat az illatokat, ami épp tetszik. Majd amikor változik és más illatot kezdünk kedvelni, érezni fogod, hogy tudatszinted is változik, emelkedik. Másképp látsz dolgokat, másképp látod a világot. Haladj lépésről lépésre, illatokról illatokra, mert amikor kiteljesedtél egy tudatszinten, akkor változni fog az illat, ami tetszik.
Például sokan nem szeretik a tömjént, ameddig bennük az alsóbb minőségek dominálnak. Majd egyszer csak azt veszik észre, hogy kedvelik és szívesen használják.

A kedvelt illóolaj rezgése, minősége jelzés, hogy hol is jársz a fejlődésben.

Néhány szakrális illóolaj ősi kultúrákból

  • Tömjén – Elnevezése egy középkori francia szóból ered, melynek jelentése „valódi füstölő”. Abban segít, hogy legyen rálátásunk a lélek fényére és hallásunk a belső bölcsesség üzeneteire. Segít a múlt emlékeiben beragadásból továbblépni, kollektív félelemről lekapcsolódni.
  • Mirha – Első említése az Ebers-papiruszban, Kr.e. 16. századra tehető. Elősegíti a spirituális éberséget. Segít lekapcsolódni a kollektív/tömeg tudatról. Oldja a bizalmatlanságot és erősíti a tudatosságot .
  • Cassia – A Biblia is több helyen említi, az Ebers-papiruszban is megmelítik. Támogatja a tisztánlátást, erősíti az egészséges szabadságvágyunkat.
  • Cistus (Balzsamos szuhar) – A Földközi-tenger őshonos cserje. Erősíti az intuitív képességeinket ezzel segít előhozni az örök igazságokat. Segít a földi energiák helyett a spirituális energiákra hangolódni.
  • Izsóp – A mai Kerti izsópot majdnem egy évézrede használják medicinaként. A Biblia is több helyen említi az Izsópot, bár nem bizonyított teljes azonossága a mai Kerti izsóppal. Illata, összetevői segítenek a belső hidegség felmelegítésében. Ösztönöz a szeretet közvetítésére és határaink átlépésére, a bennünk élő teremtő elfogadására.
  • Zsálya – Sok magyar kertben megtalálható. Enyhíti a szorongást, segít a mentális kemerültség, a kétségbeesés leküzdésében, a tagadásból és durva bánásódból fakadó negatív érzelmek tisztításában.
  • Rozmaring – Segít a mentális kimerültség enyhítésében, fejleszti a mentális tisztaságot, a koncentrációt.
  • Rózsa – Nagy különbség van a különböző rózsa fajták között és illóolaj kinyeréséhez használt kivonási módok között. A rózsa és a belőle nyert illóolaj, rózsaviz az egyik legmagasabb rezgésű. De vigyázat, mert manapság a legtöbb rózsaolajat oldószeres eljárással vonják ki a növényből, így a kivonás során elveszik a növény eredeti összetevői és magas rezgése! A Youngliving Rose terápiás minőségű illóolaja két részes vizgőzdesztillációval készül, 1 kg rózsaolaj előállításához 5 tonna rózsaszirom felhasználásával.

Rezgésünk által környezetünkre is hatunk

Ahogy emelkedik rezgésszintünk olyan erőket és képességeket ébresztünk magunkban, amelyek létezéséről korábban tudomásunk sem volt. Olyan embereket, helyzeteket és körülményeket vonzunk be életünkbe, melyek összhangban állnak gondolatainkkal.

,,Minden energia, mindössze ennyit kell tudnod.
Hangolódj rá annak a Valóságnak a frekvenciájára, amelyet meg akarsz élni és megkapod.
Nem is lehet másképp. Ez nem filozófia. Ez fizika.”
(Albert Einstein)

Emelkedett rezgésünkkel a szó szoros értelmében „felébresztjük” az emberben rejlő jót, mi magunk válunk „gyógyszerré” mások számára és áldássá az egész világ számára.

Kérdésed van az illóolajokról?
Keress elérhetőségeimen és  tedd fel kérdésedet! Tapasztalatommal, tudásommal abban tudlak segíteni, hogyan használd az illóolajokat .

rita@illoolaj-wellness.hu

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Verified by MonsterInsights