Rezgésszintünk emelése

Az Univerzumban minden energia, frekvencia és rezgés (Nikola Tesla) , mindennek megvan a saját energiája és rezgése és azonos rezgésszinten képesek kapcsolatba lépni egymással. Egy alacsony rezgésszámú energia nem képes kapcsolódni egy nálánál magasabb rezgésen működő energiához mert nem rezonálnak egymással.

A rezonancia törvénye nem más, mint az energiaátadás törvénye, hiszen minden rezgés átadja a benne lévő energiát a hozzá hasonló rezgésű testnek.” (Kurt Tepperwein)

Emlékszel az iskolai fizka órákra? Amikor két azonos rezgésű hangvillát egymástól távol tartunk, az egyiket megszólaltatva a másik is vibrálni kezd. Vagy amikor megpengetjük egy gitár valamelyik húrját és a hozzá legközelebbi húrok is igyekeznek azon a frekvencián rezegni? Ugyanez a jelenség amikor az egy helyiségben elhelyezett ingaórák az idő múlásával összehangolódnak, míg végül egyszerre leng az ingájuk.

Az emberek közti kapcsolatok, gondolatok, érzelmek is ehhez hasonlóan rezonálhatnak és az egymáséhoz közel álló gondolkodású emberek hamar megértik egymást, összehangolódnak.

,,Minden energia, mindössze ennyit kell tudnod. Hangolódj rá annak a Valóságnak a frekvenciájára, amelyet meg akarsz élni és megkapod. Nem is lehet másképp. Ez nem filozófia. Ez fizika.” (Albert Einstein)

Ahogy emelkedik rezgésszintünk olyan erőket és képességeket ébresztünk magunkban, amelyek létezéséről korábban tudomásunk sem volt. Olyan embereket, helyzeteket és körülményeket vonzunk be életünkbe, melyek összhangban állnak gondolatainkkal. Emelkedett rezgésünkkel a szó szoros értelmében „felébresztjük” az emberben rejlő jót, mi magunk válunk „gyógyszerré” mások számára és áldássá az egész világ számára.

Az általad kibocsátott frekvencia hatóköre városokon, országokon, az egész emberi világon túlnyúlik. Visszhangzik tőle az univerzum. És ez nem más, mint a frekvencia, amelyet a gondolataid által sugárzol! Ezért ha meg akarsz változtatni valamit az életedben, csatornát és frekvenciát kell váltanod. Ehhez pedig a gondolataidon kell változtatnod. A létező legkifinomultabb, és éppen ezért a leghatásosabb rezgések azok, amelyeket az ember mentális erőforrásai által bocsát ki.” (Charles Haanel)

A szellemi fejlődés egyik feltétele a megemelkedett rezgésszám. A fejlett tudat sokat tanult, fokozatosan növelte rezgési frekvenciáját, életerejét. Megtanulta tisztelni a többi embert, nem hibáztatni őket, békében és harmóniában élni velük

A szeretet frekvenciája nagyon magas, míg a félelemé nagyon alacsony. Ha a tudat kevés fejlődésen megy keresztül, alacsony a rezgésszint, és az életet félelem és fájdalom uralja.

Rezgésünk, energiaszintünk meghatározza életminőségünket.

Segítek, hogy megismerd és megtanuld beépíteni napi rutinodba a Young Living cég illóolajainak biztonságos eredetét és használatát. A magas rezgésű esszenciális illóolajok emelik rezgésszinted.

rita@illoolaj-wellness.hu
06305470542

1 Hozzászólás

  1. […] Ahogy emelkedik rezgésszintünk olyan erőket és képességeket ébresztünk magunkban, amelyek létezéséről korábban tudomásunk sem volt. Olyan embereket, helyzeteket és körülményeket vonzunk be életünkbe, melyek összhangban állnak gondolatainkkal. […]

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Verified by MonsterInsights