Ha megteszed az első lépést, az út is feltűnik előtted (Rúmi)

Lassan egy éve döntöttem el, hogy megtapasztalom, megismerem az esszenciális illóolajokat. Azóta minden nap egy izgalmas utazás megismerkedni a világ minden tájáról származó növények, virágok és fák illataival. Olyan illatokkal találkozom amelyekkek korábban sosem.
Hiszem és tudom, hogy amit a természet nyújt azzal dolgunk van, csak meg kell találni helyüket a mindennapi életünkben. Hamar megtapasztaltam az illóolajok használatának kitágított nézőpontjait, lehetőségeit és legszívesebben minden embernek segítenék az illóolajok által irányba állni a saját életében.

Young Living Gratitude illlóolaj

Azonban azt is megértettem, hogy az én felismerésem, megtapasztalásom nem lehet egy az egyben másoké, erre mindenkinek meg kell érni. Én sem értem célba csak kinyitottam egy ajtót.
Tudom, hogy mindenki olyan gondolatokhoz tud csatlakozni, olyan eszköztárhoz nyúl, ami saját hitrendszerén belül van, ami harmonizál fejlettségi szintjével. Senkit nem kívánok meggyőzni az ellenkezőjéről, nem akarom megváltoztatni mások meglátásait.
Amikor felébredt benned a belső igényed, hogy változtass vagy már észre tudod venni a testednek, életednek nyilvánvaló jeleit, akkor először azt a nézőpontot érdemes letenned, hogy “Mindent tudok” illetve hogy “Valaki segítsen rajtam”. Mert a valódi javulás azzal a belső munkával kezdődik, hogy hajlandóvá válsz a fejlődésre. Ezzel a nyitottsággal kitágul a befogadóképességed, új “igazságok” lépnek be, amelyeket idővel újabbak is leválthatnak, tekintve, hogy a fejlődés alapvetően együtt jár a változással.

Kezdj el látni, érzékelni másképp!
Nyiss ki új ajtókat, merj szembenézni azzal, amit látsz!

A Young Living illóolajok az életvezettetésben tudnak segíteni. Az ember általuk kezébe tudja venni azt a fajta irányítást mellyel elméjét a helyes elképzelésekhez segíti, érzelmeit kiegyensúlyozottabbá teszi.
Keress bátran és egy tea mellett tudj meg többet a Young Living illóolajokról!

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Verified by MonsterInsights