Érzelmi próbatételek idejét éljük

Lassan fél éve, hogy nagyot változott a világunk, a változásokra mindenki másképp reagál. Van aki vállalva felelősségét saját fizikai és lelki jólétéért, bizakodva néz a további változások elé. Aki viszont fél és bizonytalan, nála a biztos tudás hiányában „belső mozi” veszi át az irányítást, eluralkodik a félelem és az egyre erősödő szorongás.
Már elsősorban nem a vírussal van és lesz dolgunk, hanem magunkkal. A változást mi magunk hozhatjuk létre.
Fontos úgy folytatni életünket, hogy felelősséget vállalunk saját magunkért, gondolatainkért, egészségünkért. Erősítsük immunrendszerünket azzal, hogy sokat vagyunk a szabadban, mozgunk, egészségesen táplálkozunk. Itt az ideje a sok zöldségnek és gyümölcsnek, most tölthetjük fel belső raktárainkat.

A lelkünkben esetleg dúló háborúkat is próbáljuk meg lecsillapítani, hiszen amikor a lelkünkben béke van, a testünkben sem dúl háború.

Ha ebben a zavargó világban eluralkodott rajtad a félelem, bizonytalanság, akkor ideje, hogy megállj kis időre és gondold át „józan paraszti ésszel” mi is történik velünk? Mindennél fontosabb, hogy ne add át lelked a félelelemnek! Ha nehezen megy a lecsillapodás, félelemek elengedése, el kell kezdeni a lelkedet ápolni, gondozni! Járj sokat a természetben, vízparton, hegyek között. Ezen kívül hívd segítségül az illóolajokat, melyek összekuszálódott gondolatainkat, érzelmeinket lágyan a megfelelő irányba terelgetik.

A Young Living csodálatos érzelmi olajait használhatod otthonodban diffúzálva, bőrödbe, csakrákra dörzsölve vagy akár parfümként. A Young Living Valor, Harmony, Acceptance, Cedarwood esszenciális illóolajai csak néhány közülük, amelyek  támogatnak, hogy ebben a zűrzavaros világban tudatosan, önmagunkért felelősséget vállalva, érzelmi stabilitásban éljük napjainkat. Most ezzel tudunk legtöbbet tenni önmagunkért és környezetünkért.

Young Living Valor Illólaj

Valor
Segít megtalálni a helyünket a világban, ’beleállni az életbe’. A bátorság olaja, ‘merek lépni.’ 

Harmony
Segít amikor negatív gondolataink uralják elménket, nehezen megoldhatónak érzünk egy helyzetet.

Acceptance
Segít megbékélni, serkenti az elmét, hogy elősegítsük önmagunk és mások elfogadását.

Cedarwood
Bátortalanság, félelmek idején lelkileg és mentálisan stabilizál, középpontunkban tart.

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Verified by MonsterInsights