Adventi 21 napos hálaözön kihívás

Advent idején adj magadnak 21 lehetőséget arra, hogy hálás legyél valamiért. Találj mindennap egy apró ám különleges tevékenységet, amely hálával tölti meg szíved. Vedd észre az apró kis pillanatokat, mert ezekből az apró pillanatokból lesz végül az a felemelő érzés, hogy értékeljük és hálásak legyünk a hétköznapi dolgokért. Ahogy napról napra megteszed a kis feladatokat megtapasztalod, hogy elkezd kiteljesedni életed.

Hogyan javíthatja életed a hála?

Hálásnak lenni nem csak azt jelenti, hogy folyamatosan köszönetet mondtál a körülötted lévőknek. Amikor megtanulsz hálás szívvel rendelkezni, akkor képes leszel értékelni a benned lévő áldásokat ahelyett, hogy arra összpontosítanál, amivel nem rendelkezel. A hála segíthet abban is, hogy szívből jövő, őszintébb kapcsolódásokat alakíts ki, megerősödjenek régi és új kapcsolataid a körülötted lévő emberekkel. A hála előnyeit megtapasztalni időbe telik, ezért legyél türelmes! A hála érzése, kifejezése bizonyítottan maradandó, állandó pozitív hatással van az agyra, a 21 nap során és utána is különleges mentális és fizikai előnyöket tapsztalhatsz meg. Észre fogod venni, hogy minden nap ajándék, még a nehéz nap is. 

21 apró feladat 21 napra

24 napos hála Young Living olajokkal

A 21 napos kihívás során használd a Young Living Gratitude illóolaját! A koriander, mirha és ylang ylang keveréke tökéletesen támogatja az öröm, a bőség és a boldogság megnyilvánulását. Egyszerűen masszírozd dekoltázsra, pulzuspontokra vagy használd diffúzorba! Engedd el az aggodalmakat és összpontosíts az aznapi feladatra!

 1. nap: Gondolkodj el három dolgon, amiért hálás vagy ma! Légy konkrét, és figyelj a legkisebb áldásra is!
 2. nap: Cselekedj egy szeretett személy szolgálatára!
 3. nap: Írj le öt dolgot, amiért hálás vagy, használd érzékszerveidet (látás, tapintás, szaglás, ízlelés és hallás.) inspirációként!
 4. nap: Fejezz ki hálát azoknak, akik szolgálatot teljesítenek! Orvosoknak, ápolóknak, tűzoltóknak, rendőröknek, katonáknak.
 5. nap: Köszönd meg valakinek azt a szolgálatot, amelyet érted tett!
 6. nap: Gondolj egy olyan eseményre az életedben, amely akkoriban negatívnak tűnt mégis áldásnak bizonyult!
 7. nap: Mielőtt reggel felkelsz az ágyból adj magadnak egy percet, vegyél mély lélegzetet és közben gondolj arra, hogy hálás vagy az egészségedért, testedért!
 8. nap: Tegyél bármilyen kedvességet valakinek, akinek szüksége van rá!
 9. nap: Végezz önkéntes munkát vagy adományozz! Bármilyen kicsi adomány segít.
 10. nap: Küldj köszönetet valakinek, aki inspirál!
 11. nap: Teljen el a mai napod panaszkodás nélkül!
 12. nap: Szánj időt a mai napon arra, hogy egy szeretett személlyel töltsd!
 13. nap: Dicsérj meg egy idegen embert! Mindegy miért, a gesztus, odafigyelés számít. .
 14. nap: Figyelj arra tudatosan a nap folyamán, hogy megköszönd a mások által érted tett minden apró kedves cselekedetet!
 15. nap: Ismételd ezt a mantrát reggel: Minden, amire szükségem van, bennem van. Hálás vagyok mindenért amim van és mindenért ami vagyok.
 16. nap: Menj el sétálni és figyeld meg a természetet körülötted!
 17. nap: Írj levelet a fiatalabb önmagadnak és köszönd meg, hogy segített azzá válni aki ma vagy!
 18. nap: Nézz a tükörbe és mondj három dolgot, amiért hálás vagy és szereted magad!
 19. nap: Amikor családoddal vagy barátaiddal vagy kérj meg mindenkit, hogy osszon meg egy dolgot, amiért hálás ebben az évben!
 20. nap: Írj köszönő levelet valakinek, aki jobbá tette az életed! Bónus: a levelet oszd meg ezzel a személlyel!
 21. nap: Milyen tulajdonságodért vagy képességedért vagy hálás? Oszd meg ezeket valaki mással!

Kérdésed van az illóolajokról? Keress bátran!

Abban tudlak segíteni, hogy megtanítom, miként használd az esszenciális illóolajokat mindennapi rutinjaid során. Az eszenciális illóolajok támogatni fognak abban, hogy képes legyél megerősíteni életed fejlesztendőbb területeit is, egyensúlyba kerülsz és tovább tudsz lépni, fejlődni.

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Verified by MonsterInsights