Young Living Valor Illólaj

Ép testet ad ép lélek

A „karantén” időszak újabb pozitív hozadéka, hogy felfedezzük az online tér hétköznapi lehetőségeit is. Nagyon sok emberhez jutnak el olyan előadások, workshopok az online téren keresztül, amelyeken nem lett volna lehetőségünk, időnk résztvenni.

Ha a lelkedben béke van, a testedben sem dúl háború

Dr. Darnói Tibor holisztikus orvos adta előadásának ezt a címet.
Az előadás tanulságos volt, végre hiteles forrásból is hallhattuk, hogy testi-lelki-szellemi rendszerben kell magunkat értelemezni, nem nyesegethetjük le fizikai testünkről a lelki és szellemi oldalt.
Ha betegséggel állunk szemben és gyógyulni szeretnénk 3 fontos kérdésre kell választ adnunk magunknak:

  • Mit szeretnénk elérni?
  • Miért szeretnénk elérni?
  • Hogyan szeretnénk elérni?

Egészségünkben megteremthető az egyensúly, harmónia, de ahhoz sok mindent kell egy irányba fordítani. Egészségesnek lenni a legnagyobb szabadság.

A gyógyulni akarás a gyógyulás része. (Seneca)

Az emberiség szemlélete ma is materialista: Ép testben ép lélek – azt sugallja, hogy a test épsége okozza a lelkünk épségét.  Pedig a mondás eredeti verziójaígy szól:   Ép testet ad ép lélek.

Az összes problémánk arra ad lehetőséget, hogy önmagunkat újra és újra felülvizsgáljuk, meghaladjuk magunkat és jobbá válljunk. Ezzel az egyensúly megtartható, visszaállítható.

Ha eddig nem kérdezted meg magadtól, akkor itt az ideje feltenni a legfontosabb kérdéseket: Mit, miért és hogyan szeretnél elérni? Bizonytalan vagy a válaszokban? Vagy kristálytisztán látod a célodat, de még nem találtad meg a számodra komfortos utat?

Nehezen találod az Utat, nehezen találod saját középpontodat, stabilitásodat, időnként érzelmi hullámvasúton érzed magad? A különleges Young Living érzelmi olajok finoman támogatnak Utadon! Használd bátran otthonodban diffúzálva, bőrödbe, csakrákra dörzsölve vagy akár parfümként.

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Verified by MonsterInsights