Napjaim Young Living olajokkal

Hatékonyan dolgos hétköznapok esszenciális olajokkal

Március közepén egyik pillanatról a másikra változtak meg mindennapjaim, amikor az irodába járós hétköznapokat a home-office váltotta fel. A megváltozott helyzetben hamar kialakult az új napi rutin. Az esszenciális olajok által napjaim minden szempontból hatékonyabbak lettek. Mit változtattam?

A napot 1 pohár vízzel kezdem, melybe 1-1 csepp citrom és copaiba olajat cseppentek. A citrom frissít, élénkít, támogatja az immunrendszert, a copaiba pedig segít a testnek irányítani a természetes immunreakciókat.

A reggeli kávé saját ízesítésű narancsosszegfűszeges. 1-1 csepp YL illóolajat a kávéfőzőbe a kávéhoz cseppentettek, így harmonikus ízhatású kávé készül, a narancs frissességét a szegfűszeg kicsit megbolondítja. Különleges ízvilága feldobja a délelötti órákat.

Az ultrahangos diffúzorba használt indiai citromfű és YL Melrose olajkeverék illatától – bármennyire hihetetelenül hangzik – az agytekervények egyszerűen magasabb fokozatra kapcsolnak. Az indiai citromfű segíti a koncentrációt, a fókuszáltságot. A rozmaring, teafa, szegfűszeg és niaouli olajokból összeállított YL Melrose olajkeverék csökkenti az elektroszmog hatását, tisztítja a levegőt.  
Próbáljátok ki, tapasztaljátok meg! Nincs többé „dejólennetízpercetszundizni”, „kajakóma” és társai…

A borsmenta olaj mindig kéznél van. Kezdődő fejfájásnál halántékra kenve, kiadós ebéd után belsőleg vagy a gyomortájékra kenve gyors segítség mivel hatékonyan segíti az emésztést .

Még sok csodás Young Living esszenciális olaj támogat, ha bármilyen fizikai vagy lelki kihívást kell megoldanom. Kedvenceim mostanában

  • az illóolajok “jolly-jokere“ a tömjén,
  • a sokoldalú levendula,
  • a vírusus időszak „kötelező” olaja a szegfűszegből, rozmaringból és más növényekből álló Thieves olajkeverék.

Ha te is nyitottsággal fordulsz az illóolajok felé és szívesen járnál velünk együtt a megtapasztalás, megismerés útján örömmel veszem megkeresésed!

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Verified by MonsterInsights