Young Living Lemon+ olaj belsőleg FDA minősítéssel

Miért a Young Living cég esszenciális illóolajai?

Néhány gondolat arról, miért épp a Young Living esszenciális illóolajok mellett döntöttem, mint hétköznapjainkat lelkileg és fizikailag is szelíden támogató megoldás?
  • A Young Living szabadalmaztatott Seed To Seal folyamata biztosíték a 100%.ban tiszta, organikus minőségre, mert saját – látogatható – farmjaikon a Seead to Seal technológiájukat követve magas minőségű magokból, gyom és rovarírtószer mentesen, organikus, nem szennyezett talajban és vízzel locsolva, független laboratóriumokban megvizsgáltatva a legmagasabb minőségú végterméket állítják elő.
  • A magyar hivatalos szabályozás szerint, amelyik illóolaj már minimum 30%-ban tiszta növényi illóolajat tartalmaz akkor ráírható, hogy 100%-os (az egyéb összetevőket pedig sokszor fel sem tüntetik). Észre sem vesszük, hogy jobb minőségű olajat is kaphatnánk mert a (mű)illata sokszor levesz a lábunkról. Az ilyen minősítésű olajak hatóanyagtartalma sem felel meg a 100%-os címkének, ezért sokan csalódnak az illóolajokban. Természetesen ezeket az olajokat TILOS belsőleg fogyasztani, mert nem lehet tudni mi van még benne. Ezzel szemben a Young Living olajak 100%-ban csak az adott -organikus, bevizsgált – növényi olajat tartalmazzák.
  • A Young Living illóolajok nem csak párologtatásra használhatók, hanem étkezéseinket is különlegessé tehetjük velük, mert étrendkiegészítőként is bevizsgált teljesen tiszta, organikus olajak.
  • A Young Living közösségben képzések és tapasztalatok által adott a lehetőség az illóolajak és használatuk mélyebb megismerésére.
    Közösségünk nem csak egészségünk megörzésében hanem az MLM üzletépítésben is holisztikus szemléletű.

Ha Te is nyitottsággal fordulsz Őseink tudása felé, vagy szívesen beépítenéd saját és családod életébe a Young Living cég esszenciális olajait, esetleg szívesen csatlakoznál holisztikus szemléletű csapatunkhoz, regisztrálj ingyenesen a Young Living törzsvásárlói programjába, amely 24% kedvezményes vásárlást biztosít, vagy bármilyen kérdéseddel kérlek bátran keress! Elérhetőség, regisztrációról további információk itt!

1 Hozzászólás

  1. […] A harmadik ok, hogy nem organikus és magas minőségű illóolaj használatával akaratunk ellenére is könnyen előfordul, hogy mégis szintetikus anyagokat használunk. A magyar szabályozás furcsaságairól itt irtam. […]

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Verified by MonsterInsights