Thieves Waterless kézfertőtlenítő

A tolvajok olajáról – fertőzésvédelem

A Thieves (Tolvajok) olaj egy évszazadokon át fennmaradt keverék, mely szegfűszeg, citrom, fahéj, eukaliptusz és rozmaring illóolajat tartalmaz. A legendák szerint ezt az olajat egy csapat tolvaj alkotta meg a 15. században, akik ezzel a keverékkel dörzsölték be magukat, hogy védekezzenek a pestis ellen miközben házról-házra jártak a halottak, haldoklók házait kirabolni.

A Thieves olaj antiszeptikus, virusölő, antibakteriális, különleges a fertőzés ellenes hatása. Olyannyira közkedvelt illóolajjá vált, hogy a Young Living egy teljes háztartási tisztítószer termékcsaládot épített rá.

Napjaink eseményei, a korona vírusról érkező hírek nyomán sokan szeretnének természetes segítséget kapni családjuk, otthonuk támogatásához, így a Thieves termékek a korábbinál is népszerűbbek, olyannyira, hogy a víz nélkül használható Thieves kézfertőtlenítő rendelését kénytelen volt havi 3 darabra korlátozni a cég, biztosítva ezzel , hogy sok emberhez el tudjon jutni ez a csodás termék.

A Young Living korrekt, átlátható lehetőséget kínál, hogy regisztrációs költség nélkül csatlakozhass a törzsvásárlói programhoz. Törzsvásárlóként 24%-os kedvezménnyel, extra kötelezettségek nélkül rendelhetsz.

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Verified by MonsterInsights