Vegyszermentesen az asztalra

Friss zöldség vagy gyümölcs vásárlásakor sajnos előfordulhat, hogy más nemkívánatos anyagokat is megvettél a termékkel együtt, még , ha bio piacon vásároltad is, hiszen ha nem is vegyszer de a levegőből bármilyen szennyeződés a héjra kerülhet. Ezek a nemkívánatos anyagok akár rosszullétet, enyhe mérgezést okozó vegyszerek is lehetnek.

Saját történetem az idei eper szezonból: Elvileg termelőtől vásárolt epret hiába mostam meg tiszta vízzel, pár órán belül rosszul lettem és fél napig semmi nem maradt meg bennem.
Azért volt csak fél nap, mert az elmúlt lassan két évben kialakult a rutinom, hogy ilyen problémákra a megoldást először mindig az illóolajok között keresem, ezért óránként bedörzsöltem a gyomortájékot Young Living Digize illóolajjal és megittam egy pohár vizben feloldva 1-1 csepp borsmentát (Peppermint) és édeskömnény (Fenel) illolajat.

Miután jól lettem, nekiláttam az „arany árban” vásárolt epret megmenteni úgy, hogy biztosan fogyasztható legyen. Ezért fél órára vízbe áztattam amelybe 2 csepp citrom (Lemon) illóolajat tettem.

Használd bátran a Young Living termékeit, ha szeretnél biztos lenni abban, hogy nem mérgező, szerves, növényi alapú tisztítószert használsz, amely képes eltávolítani a a gyümölcsön, zöldségen eseteleg található vegyszereket.

Citrom illóolaj – Két domináns vegyülete a limonén és a b-pinén teszi hatékony eszközzé a tisztításban és az élelmiszerek védelmében. Természetes tisztítószerként való használatával otthonodat vegyszementesen tudod tisztán tartani.
1kg illóolaj kb. 3000db citromból állítható elő.

Thieves háztartási tisztítószer – A Young Living cég egyedi terméke. Különböző hígitással nem csak zöldség és gyümölcs mosásra, hanem ablaktisztításhoz, általános otthoni takaritáshoz vagy nagyobb töménységben zsírtalanításra is használhatod.

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Verified by MonsterInsights