A leláncolt elefánt

Gyerekkorunk traumái hatással vannak arra is, hogyan működünk felnőttként.
Ismered a leláncolt elefánt történetét?

Egy kicsit mindnyájan olyanok vagyunk, mint a cirkuszi elefánt: száz meg száz karóhoz kötve mozgunk a világban, amelyek korlátozzák a szabadságunkat.
Úgy élünk, hogy egy csomó dologról azt gondoljuk, „nem tudjuk megtenni”, és csakis azért, mert egyszer régen, még kiskorunkban megpróbáltuk, és nem sikerült.
Ugyanazt tettük akkor, amit az elefánt, és ezt az üzenetet véstük emlékezetünkbe: Nem tudom, nem tudom, és soha nem is fogom tudni.
Úgy nőttünk fel, hogy bennünk maradt ez az üzenet, melyet mi magunk kényszerítettünk rá magunkra, ezért sohasem próbáltunk meg újra elszabadulni a karótól.

Kiskorában mindenki tele volt hittel, bizalommal és kitartással. Ha nem így lett volna, járni sem tanul meg, hanem a a sok földre huppanás után feladja, és ülve marad.
De akkor nem adtuk fel, hiszen megtanultunk járni! Ma mégis legtöbben a foteljeikben ülnek és nem akarnak változtatni az életükön, bármennyire is kényelmetlen helyzetben vannak.

Mi lenne, ha visszahoznád azt a gyermeki éned, aki hiszi, hogy meg tudja tenni? Hogy ne az az emlék kondicionálja az életed, hogy nem vagy képes, hanem aki meg akarja tudni, hogy képes-e rá?

Hívd segítségül az érzelmi aromaterápiát, hogy a benned élő belső gyermek képes legyen újra hittel és bizalommal felvértezni.

A Young Living Inner Child illóolaj segíti, hogy újra kapcsolatba léphessünk belső gyermekünkkel, belső énünkkel. Tudat alatt gyakran a szüleinknek, tanárainknak vagy bárki másnak akarunk kedvében járni , ahelyett, hogy igazán önmagunk igényeit néznénk. Amikor az életünket mások szükségleteinek kiszolgálásával töltjük a sajátunk helyett, egyre távolabb kerülünk valódi énünktől és valódi célunktól. Az Inner Child illóolaj keverék segít visszatalálnunk tiszta belsőnkhöz, akik valójában vagyunk. Ha megtanuljuk és elkezdjük szeretni és megismerni saját lelkünket, akkor valóban teljes életet élhetünk.

Szívtájékra masszírozva használd!
Most gyógyulásra talál bennem minden. Megengedem, hogy minden tettemben megtaláljam a lazaságot és könnyedséget.

A feketebors felfedi azt a maszkot és álcát, mely mögé elbújtatjuk önmagunkat. Ez az olaj arra ösztönöz, hogy az igazságért mélyre ássunk kevésbé értett részeinkben.
A Young Living Black Pepper illóolaj újra gyújtja a lélek tüzét, belobbantja a motivációt és az energiát, sietteti a gyógyulási folyamatot. Erőt ad, hogy legyőzzük a kihívásokat és belső problémáinkat, arra ösztönöz, hogy összhangban éljünk Igaz Valónkkal.

Hogyan használd? Párologtasd, hígítva masszírozd a talpadra. Az FDA engedéllyel rendelkező Young Living Black Pepper + illóolajat pedig ételeid fűszerezéséhez belsőleg.

Ne feledd! Minden Young Living illóolaj 100% tiszta, organikus minőségű!

Olvasd el korábbi cikkünket az illóolajok minőségi besorolásáról!

Kérdésed van az illóolajokról?
Keress elérhetőségeimen és  tedd fel kérdésedet! Tapasztalatommal, tudásommal abban tudlak segíteni, hogyan használd az illóolajokat .

rita@illoolaj-wellness.hu

Verified by MonsterInsights