YL Exodus, Northern Blac Spruce, Magnify your purpose

Önmagunk esszenciája

Döntési helyzetben te melyik csoportba tartozol?

  • Racionális elemzés alapján hozol döntést?
  • ‘Mindig így szoktuk’ bevésődött minták alapján döntöd el mit teszel?
  • Belső hangod, intuiciód követésével hozol döntést?

Az intuíció, amikor ráhagyatkozol egy ellenőrizhetetlen, de mégis megkérdőjelezhetetlen információra, ami lehet egy elakadásból kivezető megoldás, vagy pedig egy szokatlan, nem racionális előrelépés a kiszámíthatatlan jövő felé. Ahhoz, hogy intuíciódra merj hagyatkozni szükséges, hogy higgy és bízz magadban.

Az illóolajok segítenek előhozni önmagunk esszenciáját, elhagyni azokat a gondolatokat, szokásokat, sallangokat amelyek nem szolgálják jól-létünket. Minél letisztultabb képet kapunk magunkról, annál tisztábban látjuk a céljainkhoz vezető feladatokat, utat.

Bízz magadban! Ki máshoz legyünk nap mint bizalommal, mint saját magunkhoz?  Bízz abban, hogy képes vagy önmagad maradni minden körülmények között. Bízz magadban így lehetsz másokhoz is bizalommal.

Tudtad, hogy az illóolajok a legősibb érzékszervünkön a szaglásunkon keresztül támogatja a legősibb érzést, az (ős)bizalmat?

Northern Black Spruce Nagyon magas rezgésű olaj, a belső béke és biztonség üzenetét hordozza. Illatától eltűnnek aggodalmaskodó gondolataink, a bizalom és a biztonság energiái áramlani kezdenek az energiapályákon. Stabilizálja fókuszunkat.


Higgy magadban! Minél erősebb a hited annál több bátorságot érzel magadban. Ha hiszel magadban, akkor nincs az a negatív esemény, ami kétséget okozna vagy megállítana utadon.

A Young Living Exodus illóolaja segít kilépni beragadt élethelyzetből, energiát ad az első lépéshez. Kivezeti belőlünk azokat az érzelmeket, melyek nem a szeretetet szolgálják.

Merj átlépni a határaidon! A megszokott gondolatok, cselekedetek nem visznek előre céljaidhoz, változtatni kell gondolkodásunkon, szokásainkon.

Amikor meg tudjuk látni az új választási lehetőségeket, meg is tudjuk teremteni azokat. (Albert Einstein)

A Magnify Your Purpose illóolaj elősegíti a pozitv, kezdeményező hozzáállást. Segít felülemelkedni a halogatáson azáltal, hogy belső békédre, bőségre, életcélodra fókuszálsz. Illata tettekre sarkal, előhozza a belső motívációdat, kreítívitásodat.

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Verified by MonsterInsights