Az Őszi katalógus olyan illóolajok válogatása, melyek segítenek, hogy örömmel, szeretettel vegyük körbe magunkat, sugározzunk örömöt, boldogságot, kiegyensúlyozottságot.

Életünk különböző szakaszaiban lehet, hogy időnként újra kell értékelnünk magunkat és új örömöket találni. Néha örömteli dolgok történnek és boldogok vagyunk, máskor keresnünk kell az öröm pillanatait, hogy fényt és vidámságot hozzon nekünk.
Találd meg önmagad és tudd, ki vagy valójában! Láss új perspektívát, feladatokat!

A teljes ajánlatért lapozd át a Young Living őszi katalógusát!
Rendelésed leadásához regisztrálj ingyenesen Young Living partnerként!


Hogyan segítenek utadon a Young Living illóolajok?
Cseppents egy -két csepp illóolajat a tenyeredbe és dörzsöld össze a kezed. Lélegezz mélyeket a tenyeredből. Belégzéskor lassans számolj négyig, tartsd vissza a lélegzeted míg újra négyig számolsz, majd engedd ki a lélegzeted lassan újra négyig számolva.

Békesség, öröm, egyensúly

Angelica 5 ml – Angyalok olaja. Nyugtató aromája segít a pihenésben
Cassia 15 ml – Már ie. 16 században ismerték, használták. A fahéj közeli rokona, frissítő illatú és tisztító hatású.
Neroli 5 ml – Keserű narancsvirágból kivont illóolaj. Egzotikus, citrusos, virágos illatú. Illata bátorít és stabilizál a kihívások idején.
Gathering 5 ml – Illata segít felülemelkedni a mindennapi élet elfoglaltságán és a kitűzött utadon haladni a magasabb eredmények felé.
Higher Unity 5 ml – Édes illatú virágok, felemelő
a citrusfélék és a nyugtató szantálfa csodás keveréke. Ideális
meditációhoz, vagy egy kis békésséget hozzon a mindennapokba.
Goldenrod 5 ml – Aranyrúd az Asteraceae botanikai család tagja. Nevét a fűszernövény sárga virágcsúcsairól kapta. Tudományos neve Solidago a latin eredetű solidare szóból ered, ami azt jelenti, hogy erősíteni. Illata nyugtató és pihentető.

Finca Botanica Farm set – Négy ritka, egzotikus illat az ecuadori Young Living Finca Botanica Farmról: Incan Melissa 5 ml, Paicotea 5 ml,
Ecuadorian Ylang Ylang 5 ml and Palo Santo 5 ml

Golden Turmeric – finom mangórózsa kurkuma ital tökéletes az éjszakai pihenéshez. Finoman támogatja a testet, segít lazítani a nap végén, miközben tested pihen, regenerálódik és feltöltődve indíthatod a következő napot.

Feelings set Harmony™, 5 ml, Forgiveness™, 5 ml, Inner Child™, 5 m, Present Time™, 5 ml, Release™, 5ml, Valor™, 5 ml
Ezek az illóolaj keverékek lelki jólétet keltenek, támogatják a megbocsátást, elengedést, középpontos megtalálását. Elősegítik személyes fejlődésed, finoman támogatnak Utadon! 

A teljes ajánlatért lapozd át a Young Living őszi katalógusát!
Rendelésed leadásához regisztrálj ingyenesen Young Living partnerként!

Az illóolajok segítik a csakrák újrakalibrálását, hogy a test energiaközpontjai között szabadon és könnyen áramoljon az energia.

Gyökércsakra, szakrális csakra, köldök csakra illóolaj készlet: édeskömény 5 ml, belső gyermek 5 ml, Szent Szantálfa 5 ml,ajándék Chakra karkötő
A gyökércsakrára a felemelő illatú Szent szantálfa; a szakrális csakra számára,az Belső gyermek (Inner child) illóolaj, hogy bátorságot ébresszen: a köldökcsakrához a tisztító és frissítő édeskömény illóolaj.

Szívcsakra illóolaj készlet: Ylang Ylang 15 ml, Joy 5 ml, ajándék Chakra
karkötő

A szívcsakra a megértés, önszeretet és a belső béke. központja. Az Ylang Ylang egyensúlyba hozza a férfi és női energiákat, eltávolítja a negatív energiákat, visszaállítja az önbecsülést és a békét. A Joy energiája örömöt vonz a szívedbe.

Torokcsakra, homlokcsakra, koronacsakra illóolaj készlet: German Chamomile 5 ml, Patchouli 15 ml, Lavender 15 ml, ajándék Chakra karkötő
Az érzelmet stabilizáló german kamilla a torokcsakrához;
a bizonytalanság leküzdését, elme tisztítását segítő Patchouli a harmadik szem csakrához: a koncentrációt és mentális éberséget növelő levendula pedig a korona csakrához.

A teljes ajánlatért lapozd át a Young Living őszi katalógusát!
Rendelésed leadásához regisztrálj ingyenesen Young Living partnerként!


Verified by MonsterInsights