Edelényi Rita Young Living márkapartner

Mottóm:
Ha a lelkedben béke van, a testedben sem dúl háború.

Köszöntelek weboldalamon. Edelényi Rita vagyok, a modern illóolaj piac szakmaiságát megalapozó Young Living cég márkapartnereként azon dolgozom, hogy

  • tudásom, tapasztalatom Neked is átadjam,
  • megismertesselek az esszenciális illóolajokkal és hatásukkal,
  • kihívásaidra személyre szabott, hatékony, számodra ideális és könnyen megvalósítható megoldást találj az illóolajok segítségével,
  • értéket, tudást és minőséget nyújtsak számodra.

Világunk, életvitelünk megváltoztatásával, saját lelki és fizikai jól-létünkkel hozzájárulunk a körülöttünk élő emberek lelki és ezáltal fizikai jól-létéhez. Amikor egyensúlyba kerülsz, saját belső erődet használod önmagad és céljaid összehangolásához.

Küldetésem

Tudásom, tapasztalatom átadásával támogatom az embereket abban, hogy emeljék rezgésüket, energiaszintjüket.
Képesek legyenek megtalálni önvalójukat és testi-lelki egyensúlyukat.
Képesek legyen a paradigma váltásra és ezáltal vissza tudjanak térni a szakralitáshoz, a természet analóg élethez egyénenként, Magyarországon és az egész világon.

Vizióm


Közös értékrend mellett összekapcsolni embereket, közösséget építeni ahol szeretetben, egymásra figyelve, egymást támogatva és elfogadva, mindenki a saját képességeivel segíti a másikat céljaihoz vezető úton. Az illóolajok megismertetésével értéket teremtünk és minőséget adunk át egymásnak és mindenkinek, akihez az utunk során kapcsolódunk.

Young Living illóolajok – a tiszta természet, a test, az elme és a lélek harmoniája által az egyensúlyt támogatják.

Verified by MonsterInsights