Edelényi Rita Young Living márkapartner

Mottóm:
Ha a lelkedben béke van, a testedben sem dúl háború.

Köszöntelek weboldalamon. Edelényi Rita vagyok, a modern illóolaj piac szakmaiságát megalapozó Young Living cég márkapartnereként azon dolgozom, hogy tudásommal, tapasztalatommal támogassalak. Célom a hozzám fordulókat
– megismertetni az esszenciális illóolajokkal és hatásukkal,
– értéket, tudást és minőséget nyújtani,
– valamint segíteni abban, hogy sikeresebbek legyenek, mint azt valaha is hitték önmagukról.
Amikor egyensúlyba kerü
lsz, onnantól saját belső erődet használod önmagad és céljaid összehangolásához.
Gondold végig, neked melyik a gyenge “pontod”! Fizikai / lelki egészséged, munkád, karriered, pénz, kapcsolatok?

Abban tudlak segíteni, hogy megtanítom, miként használd az esszenciális illóolajokat mindennapi rutinjaid során. Az eszenciális illóolajok támogatni fognak abban, hogy képes legyél megerősíteni életed fejlesztendőbb területeit is, egyensúlyba kerülsz és tovább tudsz lépni, fejlődni.


Az érték bennünk van, az esszenciális olajok segítenek, hogy kihasználjuk a bennünk lévő energiákat, saját jól-létünk megteremtésével szebb és jobb hellyé tegyük Világunk. Életvitelünk megváltoztatásával, saját lelki és fizikai jól-létünkkel hozzájárulunk a körülöttünk élő emberek lelki és ezáltal fizikai jól-létéhez.

Vizióm
Közös értékrend mellett összekapcsolni embereket, közösséget építeni ahol szeretetben, egymásra figyelve, egymást támogatva és elfogadva, mindenki a saját képességeivel segíti a másikat céljaihoz vezető úton. Az illóolajok megismertetésével értéket teremtünk és minőséget adunk át egymásnak és mindenkinek, akihez az utunk során kapcsolódunk.

Young Living illóolajok – a tiszta természet, a test, az elme és a lélek harmoniája által az egyensúlyt támogatják.