Gyerekek biztonsága a digitális világban


A D. Gary Young, Young Living Alapítványt 2009-ben alapította Gary és Mary Young. A Young Living cég ezzel is bizonyítja elkötelezettségét a családok és közösségek segítése iránt világszerte. Az alapítvány célja:

„Minden gyermeknek hozzáférést kell biztosítani az oktatáshoz és a szükséges erőforrásokhoz, hogy magabiztos, önellátó vezetővé váljon, aki képes irányítani saját egészségét, gondoskodni családjáról, és pozitívan megváltoztatni közösségét.” 

Minden évben július 30-i emberkereskedelem elleni világnap. Idén a D. Gary Young, Young Living Alapítvány ingyenes, 60 perces, letölthető gyermekvédelmi képzést indít amelynek célja, hogy segítse a szülőket, hogyan védhetik meg a gyerekeket, fiatalokat a mai digitális online világ veszélyeitől.

A gyermekek online csábításának és szexuális kizsákmányolásának problémája hatalmas és folyamatosan növekszik.  A megelőzés veled kezdődik!

Az oktatás 3 részből áll és angol nyelvű (de be tudod állítani az automatikus fordítást). Utólag visszanézhető így saját tempódban tudsz haladni. Valós történeteket, releváns adatokat és interaktív gyakorlatokat tartalmaz, amelyekkel felvértezheted magad azokkal az eszközökkel, amelyekre szükséged van ahhoz, hogy biztonságos online környezetet teremts gyermekeid számára.

A ingyenes képzésre itt regisztrálj!

Szóljon hozzá!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.